„Żaden związek chemiczny nie działa na człowieka tak silnie rakotwórczo jak białko zwierzęce.”
Collin Campbell - biochemik i lekarz, profesor w Cornell University, specjalizujący się w długofalowym wpływie odżywiania na ludzkie zdrowie.
puszek1 2020-12-21
no proszę, jest bigos, kapusta i grzyby z wędzonym tofu daje niesamowity smak i aromatyczny zapach, warto spróbować, idealny na wieczór wigilijny, coś innego , ale smaczny,
hotoo 2020-12-21
robisz piękne oprawy do swoich zdjęć
co kobieta to kobieta
widać delikatność i smak
całkowite przeciwieństwo mnie :)
because 2020-12-21
hmmm to już jakby nie BIGOS....;P
astra40 2020-12-22
Na pewno by nam smakował;) Muszę kiedyś koniecznie zrobić, tylko znajdę przepis;) Mój mąż nie je mięsa, ani nawet ryb (bo twierdzi, że ryba to tez mięso), więc na pewno się ucieszy ;)
basiah 2020-12-22
Swietny pomysl.. lubie probowac i robic nowosci,a zwlaszcza z soi.....mysle,ze bedzie smaczny ten bigosik:)
niech te Swięta przyniosą Ci radość i wzruszenie
oraz wzajemną życzliwość i optymizm
w tym trudnym czasie...
Duzo miłosci i spokoju na te Swięta życze :)
(komentarze wyłączone)