RAFAELLO

RAFAELLO

CIASTO RAFAELLO....

Upiec jasny biszkopt.
Krem:
0,75 litra kremówki 30% lub 36% w kartonie
3 śmietany w proszku-Śnieżki Laght(na wodę,ale nie koniecznie )
1,5 tabliczki białej czekolady
3- śmietan fixy
30 dkg kokosu
5-7 dkg migdały
troszkę alkoholu do kremu i skropienia ciast
Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej i ostudzić. Ubić śmietany połączone z śnieżkami i śmietan fixem, dodawać powoli roztopioną czekoladę i na koniec kokos i alkohol- wymieszać dodając migdały. Wyłożyć na nasączony alkoholem lub dowolnie, czym kto lubi biszkopt. Udekorować wierzch dowolnie.

dodane na fotoforum:

alka10

alka10 2018-10-22

uwielbiam takie ciasta

dodaj komentarz

kolejne >