TIRAMIZU

TIRAMIZU

-250GR. MASCARPONE
-2 JAJKA
-2 LYZ. CUKRU
-2 LYZ KAWY
-25 MIL. AMARETTO (moze byc zubrowka)
-2 LYZ. KAKAO
-UTRZEC ZOLTKA Z 1 LYZ. CUKRU DO BIALOSCI
-DODAC MASCARPONE I POLOWE AMARETTO
-UBIC PIANE ZE SZCZYPTA SOLI I LYZ. CUKRU
-POLACZYC Z MASA MASCARPONE
-PRZYGOTOWAC PRZEGOTOWANA LETNIA WODE Z KAWA I AMARETTO
-NAMOCZYC BISZKOPTY DELIKATNIE W PONCZU I PRZEKLADAC WARSTWAMI
- POSYPAC KAKAO
ALKOHOL MOZNA DODAWAC WG. UZNANIA

ireneus

ireneus 2012-01-10

Musi to być pycha.

inesss

inesss 2012-01-11

mmmniaaam :D

tesia52

tesia52 2012-01-12

Wspaniale!

kinga35

kinga35 2012-01-13

AŻ MI ŚLINKA LECI........ JESZCZENIEROBIŁĄM

dodaj komentarz

kolejne >