przygotowanie mięska do obiadku

przygotowanie mięska do obiadku

jeszcze tylko oprószyć mąką i piec

dodane na fotoforum:

stasia8

stasia8 2010-02-02

Zapowiada się pyszny obiadek...

halinag

halinag 2010-02-02

Bożenko roladki są szybkie i smaczne

krupcia5

krupcia5 2010-02-02

no to załapałam się jeszcze na obiadek...

majka

majka 2010-02-02

To nic, że zimno na dworze,
To nic, że śniegiem zawiewa,
To nic... Bo PRZYJAŹŃ pomoże
Nam dzisiaj - serca rozgrzewać.buziaki sle

micha3

micha3 2010-02-02

O Oo!!!!! to mamy roladki u Halinki....Poproszę o przepis...

maxmen

maxmen 2010-02-02

Ale będzie pychota... :-)

aniakar

aniakar 2010-02-02

Jaki pyszny obiadek będzie.....do tego jeszcze kluski śląskie...pycha....

reni1

reni1 2010-02-02

Szykują się delicje:)))

halinag

halinag 2010-02-02

Zosiu dzisiaj ziemniaczki kluski śląskie innym razem

wiktorki

wiktorki 2010-02-02

Ale apetycznie wygląda,,,a ja taki głodny jestem......................

halinag

halinag 2010-02-02

prześlę Ci kurierem

austral

austral 2010-02-02

Nie uzywam wykalaczek do spinania. klade na rozgrzana patelnie ta strona na ktorej jest laczenie zrazu. Nigdy sie nie rozpada.

halinag

halinag 2010-02-02

o widzisz ja do drobiowego mięska nie używam, bo zawsze mocno sklejone natomiast wieprzowe jakoś pewniejsza jestem jak zepnę wykałaczką ale warto zrobić bez wykałaczek

blanca

blanca 2010-02-02

Pyszne roladki smacznego Halinko.

wesolla

wesolla 2010-02-02

Dobre takie roladki mniamm

anetah5

anetah5 2010-02-02

uwielbiam takie roladki!!!

marta27

marta27 2010-02-04

Pieczesz je w Piekarniku ??

halinag

halinag 2010-02-05

Re:
nie w piekarniku w naczyniu do pieczenia mięs na gazie

domkar2

domkar2 2010-02-06

Lubie roladki robić i jeść :) hahaha śląskie rolady i kapusta modro :)

dodaj komentarz

kolejne >