Szkoda, że na zdjęciu nie można pokazać zapachu-jest boski...
dodane na fotoforum:
cuisine 2009-11-09
Ale trzeba też przyznać, że pieprz ma w tym przepisie bardzo duże znaczenie ... no i spora ilość oleju lub smalcu poprawia smak ;)
agus63 2009-11-09
całego przepisu nie wydobyłam
lecz zauważyć jednak zdążyłam
na czym polega wic w tej potrawie!
Myślę, ze jutro sobie poradzę
i ugotuję a raczej zasmażę
kapustkę, o której właśnie marzę!
Mam ja kapuchę swoją własną
może już teraz trochę przykwaśnią!
Ale już nowa kapucha w beczce
się kisi i mówi, że też jej już chce się
do bigosu
lecz myślę, że jeszcze to zawczasu
bo nie nabyła właściwego kwasu;)))
dorika 2009-11-10
*•.¸_¸.•*ღ♥ღ*•.¸_¸.•*ღ♥ღ
Wspaniałego - Magicznego Dnia,
który Radość i Szczęście Tobie Da!