pantoja

pantoja 2016-12-21

Ja część mam w zamrażarce a druga część w lodówce. Jak zwykle zrobiłam za dużo. Podrzuciłam Córce a zięć znowu spróbował i spytał gdzie jest kapusta w nim:))
Pasztety już zamroziłam, dzisiaj piekę pierniki i mam jeszcze b.dużo roboty. Bigosik wygląda apetycznie. Mój jest ciemniejszy od grzybków, pomidorów nie dałam bo mi psuje aromat grzybowy...a ja najbardziej lubię to co z grzybkami:)

pantoja

pantoja 2016-12-21

re: Jeszcze wczoraj misiaczek siedział. Widziałam jak wracałam od kardiologa...

fullek

fullek 2016-12-21

re: w tym roku byłem bardzo niegrzeczny, więc grozi mi co najwyżej rózga, a ją wstyd pokazywać na zdjęciu ;) Zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt Tobie i Twojej rodzince Agatko *)

pantoja

pantoja 2016-12-21

re: grzybki miałam z ub. roku a nawet trochę kapeluszy borowików z 2014. Pięknie się utrzymały i dobrze, że zostawiłam, mam ok.45 dag. Wystarczy na pierogi i na zupę, zdobię najwyżej mniej zupki:)
W tym roku tylko ususzyłam 1,5 kg maślaków i została z nich garstka. Mnie dostarcza grzybków do suszenia znajomy pan, w sklepie nie kupuję bo drogie i czasem robaczywe.

pimpoli

pimpoli 2016-12-27

wow! jak go dużo :)

dodaj komentarz

kolejne >