stasia8

stasia8 2011-11-08

Wyglądają smakowicie....mniam mniam....

franek9

franek9 2011-11-08

Wiem,wiem:))..............wiesz co faceci lubią:)))

guniu72

guniu72 2011-11-08

Nawet nie są za słodkie, mimo tego miodu...a cebulka-po prostu niebo w gębie :)

fullek

fullek 2011-11-08

Agatko mogę się u Ciebie zaprowiantować ? :)

franek9

franek9 2011-11-08

Jeżeli się zgodzisz:)....to ja będę następnym chętnym :)))

jan07

jan07 2011-11-08

hhhmmm.. wyglądają super

guniu72

guniu72 2011-11-08

Sami smakosze śledzi, widzę :)

pantoja

pantoja 2011-11-08

Ja chyba nie zjem, ale mam w domu smakosza, pokażę mu przepis niech sam sobie zrobi... (może lepiej nie pokazywać, będzie mnie męczył bym takie zrobiła a ja tylko lubię po japońsku albo po mojemu, bez oliwy:))

maxmen

maxmen 2011-11-08

Ekstra...trzeba by to czymś popić, bo śledzik lubi pływać...:)

giligil

giligil 2011-11-08

Wyglądają rewelacyjnie chociaż nie przepadam osobiście;Pozdrawiam:)

elle54

elle54 2011-11-08

Uwielbiam ten słono- kwaśny smak łamany słodkim.
Robię podobnie , jednak podsmażając cebulkę dorzucam 1/2 paczki mrożonej włoszczyzny ( lepsza świeża - idę na tzw łatwiznę ;) po około 10 minutach dokładam przecier pomidorowy , miód i odrobinę wody.

sejenia

sejenia 2011-11-08

Mniam!

dodaj komentarz

kolejne >