Wyszły pyszne.
Przepis pod następnym zdjęciem.
dodane na fotoforum:
fullek 2011-11-08
Agatko mogę się u Ciebie zaprowiantować ? :)
pantoja 2011-11-08
Ja chyba nie zjem, ale mam w domu smakosza, pokażę mu przepis niech sam sobie zrobi... (może lepiej nie pokazywać, będzie mnie męczył bym takie zrobiła a ja tylko lubię po japońsku albo po mojemu, bez oliwy:))
maxmen 2011-11-08
Ekstra...trzeba by to czymś popić, bo śledzik lubi pływać...:)
elle54 2011-11-08
Uwielbiam ten słono- kwaśny smak łamany słodkim.
Robię podobnie , jednak podsmażając cebulkę dorzucam 1/2 paczki mrożonej włoszczyzny ( lepsza świeża - idę na tzw łatwiznę ;) po około 10 minutach dokładam przecier pomidorowy , miód i odrobinę wody.