Pasta z makreli
-wędzona makrela
-czerwona cebula
-łyżeczka musztardy
-ogórek kiszony
-natka pietruszki
-olej
-pieprz
-oliwki
dodane na fotoforum:
pantoja 2010-11-20
Takie jedzonko mogę zjeść tylko wirtualnie i powspominać smak (szczegolnie wędzonej makreli nie lubi moja wątroba a ja bardzo lubię, niestety muszę jej ustąpić:))
pantoja 2010-11-22
Guniu robię Tobie konkurencję. nie doczytałaś przepisu. moje dania są ekologiczne i chude:)))
evanes 2010-11-22
SMACZNEGO :))
no ba :)))) bo tam jest wjazd tylko dla fajnych maup no :D a Twoją witamy w klubie extra maup:D
milego wieczoru!
versoo 2010-11-22
hejjj Agatko!!! same dobre rzeczy pokazujesz.....juz zaczynam sie głodna robić:))))pozdrawiam i zycze spokojnych senków:)
pantoja 2010-11-22
Jakby się tu dosiadl mój luby to nic by na tym półmisku nie zostało. Oliwki to chyba z pestkami by wcinal, że o makreli nie wspomnę. Jak sobie czasem kupi to ja tylko powącham i skubnę kąsek. Umykam by nie patrzyć jak sam pochłania:)))
marth 2010-11-22
Z pozoru niepozorna, Guniu,
bo ogrom w Ptaszynie rozumu,
a jeszcze więcej uroku
i szczerość w każdym oku,
a że te są duszy zwierciadłem,
to... nie zwlekaj Agatko z jadłem
na progu Zimy
dla wątłej Ptaszyny! :)
pantoja 2010-11-22
Już mnie raz uczylaś jak robić te pyzate pyszczki i mi ucieklo. Tak się da zrobić na każdym portalu? jeśli tak to w wolnej chwili (o jaką u Ciebie trudno) poproszę o łopatologiczną lekcję pyszczkow:)))
fluidek 2010-11-23
miam:)
gotujmy 2010-11-23
Wyglada przepysznie !!!!