Pora na obiad...

Pora na obiad...

Kurzeca pierws cordon bleu', pieczona w piekarniku...podana z kalafiorciem...

Robie w piersi kieszonke, nadziewam szynka i serem szwajcarskim, "zamykam", sole, pieprze, odstawiam do lodowki na pol godziny...
Nastepnie otaczam w mace, potem mieszance jajka z lyzka musztardy, bulce tartej (wymieszanej z 2 lyzkami stopionego masla)...idzie to do goracego 200 stC piekarnika na pajnizszy poziom, na 10 minut...nastepnie zmniejszam temp. do 185, przestawiam na srodkowy poziom na 20-25 minut...

dodane na fotoforum:

kolejne >

grejsia

grejsia

archiwum

ulubieni

+ dodaj do
ulubionych

[?]

terecha

terecha 2012-08-12

Ooo! widzę znowu pyszne jedzonko:)

lisek52

lisek52 2012-08-12

Mmmm...jakie pyszności,dziękuję za opis...pozdrawiam:)

mich9

mich9 2012-08-13

Witam Grażynko,znowu kusisz,ha ha.Pozdrawiam serdecznie.

galina1

galina1 2012-08-13

To mi pasi.

aaggaaa

aaggaaa 2012-08-13

:):):)
Wygląda pychotkowo...
Serdecznie pozdrawiam...

maly52

maly52 2012-08-13

Super!

baygel1

baygel1 2012-08-15

Dzisiaj robię na obiad ! pozdrawiam świątecznie :-)

baygel1

baygel1 2012-08-15

Zrobiłam to mięso na obiad. Pyszne.Wszyscy zachwyceni smakiem i pytają kiedy powtórka. pozdrawiam bardzo serdecznie.

ewita68

ewita68 2012-08-15

Super, dzięki Grażynko za przepis :))

dodaj komentarz

kolejne >