slawek9 2010-11-12
farsz to kurczak z pieczarkami i różne wschodnie przyprawy no i na gorąco, śmietana i owoce nie bardzo z tym idą, przynajmniej mnie... ;)
igam55 2010-11-12
To ciasto francuskie czy kruche? Właściwie wszystko jedno. Zabieram. Oczywiście te upieczone.
piotr57 2010-11-13
Gosia, przecież prosiłem żebyś skończyła z tym WIELKIM ŻARCIEM
ani za grosz litości dla mojego brzucha.
gosica0 2010-11-13
20 dag sera białego dwukrotnie zmielonego,20 dag masła.20dag maki ):):i to wszystko ):):a dżemik do srodeczka:)
aninka1 2010-11-14
Ja to sie chyba bede musiala przenies w twoje poblize Tyle slodkosci takich dobrych dla lasucha to super sprawa :))))))))))Pozdrawiam milo
gosica0 2010-11-14
20dag sera białego podwójnie zmielonego,20 daga masła ,20 dag maki - wyrabiamy ciasto ,odstawiamy na godzinke do lodówki .nastepnie rozwałkowujemy ,kroimy kwadraty ,na srodek każdego kwadracika nakładamy powidła i i zlepiamy jak koperte):):):pieczemy na złoty kolor w 180 lub więcej stopni .smacznego):):
ps.
posypujemy cukrem pudrem
gosica0 2010-11-14
baziu ):)::)): no i tu jest problem:))::hahahahah dlatego zapisałam się na gimnastyke):):):by ciut stracic):):):
mimoza5 2010-11-16
Gosiu ! miałam dzisiaj już nie jeść kolacji !!!
Takie pyszności ;(((.......;)))))))