Obiad

Obiad

Schab z rękawa i reszta...
Schab dzień przed pieczeniem natarłam mieszaniną oleju, sosu sojowego, czosnku, soli, pieprzu i kminku. Obwinęłam szczelnie folią. Dzisiaj włożyłam do rękawa, dolałam 3 łyżki wody i piekłam w 200 st 1 godz, schab ważył 1kg. Wyszedł mięciutki i bardzo soczysty.

dodane na fotoforum:

ravenso

ravenso 2015-07-12

Cudo smaku ....pozdrawiam :)

anad60

anad60 2015-07-12

pięknie ten schabik wygląda i całość smaczna !!!
Pozdrawiam serdecznie :))

choco13

choco13 2015-07-13

Pysznie:-)

ewci1

ewci1 2015-07-15

To byl smaczny obiadek:)

isia2

isia2 2015-07-16

ale pysznosci gotujesz

(komentarze wyłączone)