jadpaw5

jadpaw5 2013-04-25

Klarowane masło robi furorę

wrobel3

wrobel3 2013-04-25

Ptaszki wesoło śpiewają, świat do życia się budzi, tylko moje słonko ze wstawaniem marudzi. Otwórz oczka swe kochanie czas najwyższy na śniadanie.....''''

cudolik2

cudolik2 2013-04-25

Ale tego masz?,ja klaruję na bieżąco...według potrzeb;)))

fanrats

fanrats 2013-04-25

Ghi praktycznie się nie psuje, nie jełczeje, może stać poza lodówką nawet parę miesięcy. Dlatego wolę raz postać godzinę nad kilogramem masła i mieć na dłużej, niż np. co tydzień po pół godziny nad jedną kostką. Ale to kwestia wyboru, albo przyzwyczajenia :)

cudolik2

cudolik2 2013-04-25

ja nie korzystam tak często z klarowanego,to dlatego,poza tym,nie miałabym go gdzie trzymać:(

fanrats

fanrats 2013-04-25

Re: no tak, to bez sensu byłoby robienie zapasu, jeśli nie za często używasz :)

bogetch

bogetch 2013-04-25

super sprawa :))

wrobel3

wrobel3 2013-04-25

na dobranoc trzy słóweczka:
ciepły kocyk,poduszeczka...;

lila08

lila08 2013-04-25

super sprawa...ja zawsze klaruję nawet więcej jak kilogram,mam na dłuższy czas...

oliwkaa

oliwkaa 2013-04-27

Klarowane masełko kojarzy mi sie od razu ze świętami Bożego Narodzenia bo wtedy je robie do karpia mmmmmmmmm aż ślinke łykam !!!

dodaj komentarz

kolejne >