[34736535]

Wpadam teraz na Garnek jak po ogień, bo dzień jakiś krótki i brakuje czasu...
ale melduje, że galareta wieprzowo-drobiowa już zrobiona...jest schłodzona, ale wcześniej zapasteryzowana, więc może stać i czekać na swoją kolej :-)

korzystałam z tego przepisu...
https://dorotaw.blogspot.com/2017/11/galareta-wieprzowo-drobiowa.html

babcia1

babcia1 2018-12-17

o kurcze nigdy nie robiłam na zapas a chciała bym?

babcia1

babcia1 2018-12-17

i co potem je się je ze słoika czy od nowa się rozpuszcza i w nowe naczynka wlewa?

baygel1

baygel1 2018-12-17

To może tak jednym słoikiem ciepniesz w kierunku Podkarpacia ? :) hm ?:)

jaworr

jaworr 2018-12-17

Będzie smacznie w święta.......:)))))

tebojan

tebojan 2018-12-17

Ale mi smaka narobiłaś!

asiao

asiao 2018-12-17

To dla mnie też ciepnij :) wygląda pysznie!

styna48

styna48 2018-12-17

Wspaniale wygląda .

gusia66

gusia66 2018-12-18

Lubię....

babcia1

babcia1 2018-12-18

Dzięki za uświadomienie Ewuniu!!

oliwkaa

oliwkaa 2018-12-18

Fajne te galaretki ....jedno odhaczone :)

ona11

ona11 2018-12-18

lubię

kedil

kedil 2018-12-18

Podkarpacie / i nie tylko/ czeka na ciepnięcie

majaha

majaha 2018-12-18

Niech dzisiejszy dzień podaruje Ci najpiękniejsze chwile...

slonko6

slonko6 2018-12-18

A można tak jeden słoiczek dla smakowitości?:)O rany, a ja ostatnio robiłam i niezbyt dobrze zesztywniała, ale fakt, bez żelatyny, pozdrawiam ciepło

amarea

amarea 2018-12-18

:))

ssstu6

ssstu6 2018-12-21

...luuubię !!! : )

hasedi

hasedi 2019-01-07

Nigdy nie robiłam.tak ..W słoiku..na zapas ...

myroad

myroad 2019-02-10

Schłodzona , nawet mega zimna jest najlepsza, nie ma takiej opcji co by ,,czekała w kolejce,, może sie popsuć;-) ;-) ingerencja wszelkiego stwora co fruwa i nie,jak najbardziej nie wskazana, golona, spacerówki i kawal mięsiwa, sprawdzony przepis od lat,oczywiscie wszystko posiekane deczko grubiej a nie taka miazga samurajskim scyzorykiem zrobiona,kurde..aleś mi apetyta narobiła ;-(

dodaj komentarz

kolejne >