[33759311]

a tu się zaczęło...poświąteczne mięso smażone, pieczone i gotowane zostało przemielone z warzywami z rosołu i dostało kolejną szansę :-)))
dodałam tylko majeranek, pieprz, sól i trochę śmietanki, żeby farsz był luźniejszy...
wyszedł pyszny :-)

5/5

xaviera

xaviera 2017-12-29

:))

styna48

styna48 2017-12-30

Super pomysł .

babcia1

babcia1 2017-12-30

brawo też lubię przetwory z odzysku!!

iwatoja

iwatoja 2017-12-30

A ja tym mięskiem wykarmiłam moje pieski. Pokroiłam w kosteczkę, ugotowałam kluseczki tarte samodzielnie zrobione, zalałam rosołkiem a na końcu wymieszałam i psinki miały trzy dni dobrego żarełka:)))
Pozdrawiam:)))

pdorota

pdorota 2018-01-01

Też tak robię....w domu. Tu z 250 g mięsa wyprodukowalam trzy obiady. Są plusy tego domu- na pewno nie przytyję,a schudnę...

dodaj komentarz

kolejne >