Obiadek

Obiadek

dzis na obiad byly pierozki z dynią Hokkaido z masłem szałwiowym i parmezanem

...dynie pokroic na kawalki skropic oliwa i upiec w piekarniku ok 15 min,nastepnie zmiksowac lub pogniesc widelcem ,dodac zoltko ,sol ,pieprz i spora ilosc potartego parmezanu,wymieszac i ulepic pierogi..po ugotowaniu ,polac maslem z przesmazonymi listkami szałwii i posypac parmezanem....

Musze zaznaczyc ,ze szałwia dodała tu znaczacego smaku...

Polecam:)

dodane na fotoforum:

oliwkaa

oliwkaa 2017-09-21

wow cóż za świetny pomysł ....muszę wypróbować ....

reni2

reni2 2017-09-21

rarytasy...miłego dnia... :)

niusia1

niusia1 2017-09-21

sprytny pomysł na pierogi z dynią;)

mum52

mum52 2017-09-21

Mniam ;-)

lidia23

lidia23 2017-09-21

nie dość ,że jedzonko pyszne to jeszcze zdjęcia u Ciebie extra!!
GRATULUJĘ!

milan57

milan57 2017-09-21

To musi być pyszne ,na pewno spróbuję ,pozdrawiam

asia70

asia70 2017-09-21

Apetycznie wyglądają :-)Super że podałaś przepis chętnie skorzystam :-)
A miętę świeżą czy suszoną dałaś?

reni51

reni51 2017-09-21

lubię pierogi ale takich jeszcze nie jadłam.

mattik

mattik 2017-09-21

wyglądają pysznie!

astra40

astra40 2017-09-22

Niesamowite są te pirożki. Wspaniały przepis na pyszne i niespotykane danie ☺ pycha!

lilka13

lilka13 2017-09-22

u Ewci zawsze smakowicie :-*

reni1

reni1 2017-09-22

obliżę się..jedynie...pozdrawiam

tenia45

tenia45 2017-09-22

Apetycznie...
Ƥięknego Pierwszego Jesiennego
Weekendu życzę.:))

ewa54

ewa54 2017-09-23

Pyszności!!

davie

davie 2017-09-23

Takich pierogów jeszcze nie jadłam,
ale wyglądają bardzo apetycznie.

evita

evita 2017-09-25

Pysznie...
...a mam świeże liście szałwii w ogrodzie... :)

dodaj komentarz

kolejne >