Pokazuje zdjecie ( na zyczenie )cukru jakiego uzywam do wypiekow ,to jest normalny smak cukru a nie jakies wstretne ziolowe slodziki ,
kotkii2 2016-07-24
być może ta jest lepsza, ale jakoś nie mogę się przekonać do niej.... ale radzę sobie inaczej, bo zwykłego cukru białego nie używam.... biorę cukier trzcinowy, ale miód, słyszałam też że ksylitol jest dobry
babcia1 2016-07-24
a jaka jest różnica w cenie cukru białego normalnego a Stevi?
oriola 2016-07-24
OK ale przecież stewia to roślina.Co roku ją sadzę i w razie potrzeby słodzę herbatę lub kawę jej listkami.Raczej napoje piję gorzkie bo tak się nauczyłam.Pozdrawiam i nie dajmy się reklamą bo one oszukują.
maria10 2016-07-24
..... czy on jest bardzo drogi..... bo słyszałam, że jest bardzo zdrowy...... gorąco pozdrawiam i życzę dobrej nocy:)))))
pantoja 2016-07-25
Przez wiele lat używałam sproszkowaną Stewie, nawet do wszystkich słodkich przetworów na zimę. Smak taki jak z cukrem. Teraz używam cukru trzcinowego (nie pomylić z brązowym kandyzowanym). Do herbaty i kawy lepszy cukier. Stewie kupowałam w internecie, teraz jest już dostępna w sklepach ze zdrową żywnością....pozdrawiam