CHLEB PSZENNO - ZYTNI

CHLEB PSZENNO - ZYTNI

Chleb jeszcze goracy.¨ . Trzy razy skladam jak koperte to trwa pare sekund , zostawiam do wyrosniecia ,za trzecim razem juz formuje ksztalt jaki ma byc klade na deske obsypana maka jak juz wyrosnie nacinam w trzech miejscach . Naciecia juz zaleza od Was jak i gdzie naciac.Wkladam do garka i wtedy smaruje mlekiem .Ja pieke ten chleb w garnku ,ale mozna piec tez w naczyniu zaroodpornym .
Dlugo ten chleb modyfikowalam na rozne sposoby i z rozna maka.Smak ma super i wyglad tez . Tak wogole to jest latwy i szybki w wykonaniu.
Nacinam zawsze tak samo i zwroccie uwage ze zawsze inaczej peka.
Upieklam dwa chleby bo syn jutro musi wziac jeden do szkoly i zawsze jak mu pieke to mi nigdy nie wychodzi dlatego pieke dwa na zapas.

dodane na fotoforum:

anulkaz

anulkaz 2013-10-03

Wspaniały chlebek:)

mikunia

mikunia 2013-10-03

Pyszny chlebek:)

choco13

choco13 2013-10-03

Chlebek nasz powszedni..

jmania

jmania 2013-10-03

wspaniałe chleby a jak pachną

lila08

lila08 2013-10-03

zapach czuję przez monitor ...mniammmm

isia2

isia2 2013-10-05

pyszności!!

jokam

jokam 2013-10-06

świetny !!

lilaroza

lilaroza 2013-10-06

Jestem zachwycona !!!!

dodaj komentarz

kolejne >