z rosołku na trzeci dzień powstanie pomidorowa

z rosołku na trzeci dzień powstanie pomidorowa

mopsik

mopsik 2011-04-11

Kupiłeś nowe garnki? I robisz próbę generalną?

dancia1

dancia1 2011-04-11

dokładnie tak samo robię...hihi

liw12

liw12 2011-04-11

ale rosołek powinien się zmrozić, podobnie podobno z bigosem jest.....
że smaczniejszy po 2 tygodniach w zimnicy

ondra

ondra 2011-04-12

To tak, jak u mnie. Trzeba sobie jakoś radzić. Pozdrawiam :)))

maxmen

maxmen 2011-04-12

SUPER... :)))

iemand

iemand 2011-04-14

Prawidłowo wykorzystany! Pozdrawiam ....

bisse

bisse 2011-04-15

a po tygodniu kapuśniak na naturalnym kwasie rosołowym

alisha

alisha 2011-10-10

Robię tak samo

dodaj komentarz

kolejne >