Gotowane mięsko, dwie marchewki gotowane, modra kapusta i różne rodzaje zielonej sałaty :)
ato1rod 2013-01-24
Ciekawie mnie jak robiłaś modrą kapustę, bo też ją lubię. A od następnego weekendu mogę mieć zagwozdkę - jak zjeść poza domem mając do dyspozycji tylko trzy 10-minutowe przerwy co 1,5 godziny? Kombinuję jakieś gotowe zestawy w pojemniczkach i to na zimno. Do tej pory w takich sytuacjach brałam kanapki. Może coś podpowiesz
eroma39 2013-01-24
ja mam co 2 i 1/2 godziny dwie przerwy 15 minutowe :) przez 4 dni w tygodniu :)
Zabieram zestaw sałat już doprawiony i filet z kurczaka :)
Czasami jak nie mam nic ze sobą, to kupuje w naszej zakładowej stołówce, plastry gotowanego kurczaka i sałatę lodową :)
Zawsze do popicia zielona herbata przyniesiona z domu :)
A modrą kupiłam w słoiczku, w Lidlu :) gotowiec BARDZO SMACZNY na zimno!!! Mogę zajadać codziennie :)
ato1rod 2013-01-25
Tak też właśnie myślałam, z tym z tych 10 minut do wykorzystania dla siebie to nie jest całe 10, ale będę zabierać ze sobą jakieś porcje w pojemniczkach. Coś trzeba będzie pokombinować :))))