-6jaj
-3/4szkl cukru
-3/4szkl mąki
-1,5 łyżeczki proszku
-1 tabliczka czekolady deserowej
Ubić piane z białek dodac żółtka ,mąke z proszkiem i startą na tarce jarzynowej czekolade,wszystko dokładnie zmiksować na najmniejszych obrotach.Piec30min w 180stop(przepis na dużom blache
-0,5kg bezów
-2 budynie śmietankowe
-1kostka margaryny
-400g krówek
budyń ugotować jak na opakowaniu,ostudzić i utrzeć z margaryną,krem wyłożyć na wieszch ciasta na krem ułożyć bezy
-5dag margary rospuścić w rondelku wrzucić krówki i roztopić polać po wieszchu i gotowe
P/S ja przekladam jeszcze środek bo ciasto wychodzi wysokie
beata3 2010-12-18
super a gdzie przepis
beata3 2010-12-18
http://niespodzianka.info/Cz3e
izabeti 2010-12-18
♥ ♥ i mamy wieczór ..życzę przepięknej sobotniej nocki i bajecznych snów ♥ ♥ serdecznie pozdrawiam**))