dzisiejszy eksperyment....garnek !!

dzisiejszy eksperyment....garnek !!

jeżeli ktoś zna sprawdzone przepisy to bardzo proszę o podanie....

ladyra

ladyra 2008-05-24

Ja na takich pozamykanych kociołkach to sie nie znam :D
najlepiej w otwartym sie gotuje, dorzucając znalezione na wycieczce przyprawy i wszystko z takiego kociołka smakuje tajemniczo i ciekawie :)

zdzis50

zdzis50 2008-05-26

na południu naszego kraju to się super przysmak szykuje w takich sagankach, ziemniaczki , boczek cebulka itd.....warstwami przekładane. ciekawe jaka zawartość tego kociołka jest?
a tak na marginesie to super pomysł i ujęcie
pozdrawiam

korsarz

korsarz 2008-07-27

to juz garnek spaliłaś ? i co teraz bedzie?))))

zorka5

zorka5 2008-08-04

do środka wlać pewnego płynu, podłaczyć wężownicę z chłodzacą wodą i z rureczki prosto do karafeczki poleci cierpki płyn, który rozweseli biesiadników.

sergior

sergior 2008-11-09

to jest to co tygrysy lubia najbardziej moj kociolek odpalany jest srednio co drugi tydzien uwielbiam duszone jedzonko polecam udka i skrzydelka w kapuscie kiszonej oj co w takim mozna golonki pieczonki doslownie wszystko Zepter przy nim wymieka trzymaj go i dbaj a bedzie sluzyl bardzo dlugo a ten smak na gazie nigdy tego sie nie uzyska choc stare zwykle zeliwne przykrywanedarnia byly jeszcze lepsze ale te tez sa SUPER...

sobolek

sobolek 2009-09-08

zawsze marzyłem o takim kociołku aż sobie kupiłem, pierwsza była zapiekanka ziemniaczki przekładane boczkiem marchewka szynka itp.na ogniu około 1,5 h ale efekt pierwsza klasa. Szuka przepisów także ja ktoś ma wiedzę to czekam na info. myślałem o grochówce oraz golonce gorąco pozdrawiam

rondo

rondo 2012-10-12

kociolek, cos pysznego

piatal

piatal 2014-03-07

zawsze sobie obiecuję,,że taki kupię,,,

dodaj komentarz

kolejne >