tarta porowa

tarta porowa

moge dodac - choc ta tarta byla na szybko

wzielam gotowe swieze ciasto kruche (w niektorych sklepach mozna dostac) i podpieklam je. (cos kolo 15 minut z "obciazeniem" w postaci fasoli)
pory sa podsmazone na masle. potem dodaje sie smietane i gotuje az troche zgestnieje i jakis dobry serek plesniowy, by sie rozpuscil.
i ot co. cala robota :)
pozniej trzeba wylac na podpieczony spod i chwile podpec piekarniku az sie przyrumieni z wierzchu. mozna przed pieczeniem posypac wierzch parmezanem jak kts lubi ( tak jak jaaaa!) ;)))

no i voila!

ono999

ono999 2009-12-01

Pierwszy kawałek dla mnie :)
dodasz przepis bo smakowicie wygląda; pozdrawiam

barossa

barossa 2009-12-01

kusisz dziewczyno,a jesień sprzyja zbędnym kilogramom:))

yacek

yacek 2009-12-01

Nie lubie porow ale to wyglada smakowicie...:)

misio3

misio3 2009-12-01

małę co nieco ; > ale apetyczne ech nawet zapachu nie poczuje . Dobranoc i miłego dnia.

leo44

leo44 2009-12-23

i to się je ?

dodaj komentarz

kolejne >