pierś kurczaka po chińsku

pierś kurczaka po chińsku

zamarynowana 2 godziny ( u mnie z hakiem), z papryką, cebulą i ryzem z komosą

dodane na fotoforum:

astra40

astra40 2016-05-01

Smacznie, zdrowo i kolorowo:)

eleonor

eleonor 2016-05-01

Szpinak z jajkiem - też zdrowo

ptaszak

ptaszak 2016-05-01

Komosę jedzą ptaki! Zwłaszcza potrzeszcze! Nie zjadłabym :-)

delish

delish 2016-05-02

M. To chyba inna komosa. Moja to szał ostatnich lat http://pl.wikipedia.org/wiki/Komosa_ry%C5%BCowa

co do szpinaku z jajkiem- na samą myśl wszystko podchodzi mi pod migdałki....moja Babcia wpychała to we mnie w dzieciństwie i gorszego "dania" nie potrafię sobie wyobrazić!

prince8

prince8 2016-05-03

Ślicznie, apetyczne ,,, Miłe weekendowe pozdrowienia ...posyłam ... :)

dodaj komentarz

kolejne >