stor55

stor55 2012-08-30

też robię ,ale dodaję jeszcze kminek i nasiona kopru oraz jabłko starte na grubych oczkach . surówka prosto z beczułki

oya04

oya04 2012-08-30

Pysznie )

saline

saline 2012-08-30

napewno wyprobuje ;-) pozdrawiam serdecznie

isia2

isia2 2012-08-30

ale posznie sie zapowiada

ruda53

ruda53 2012-08-31

Ślinka już Mi leci. Pozdrawiam serdecznie.

o40na

o40na 2012-08-31

Czuję jej zapach.
Uwielbiam swojską kapustkę. :)))
Pozdrawiam :)

magdabo

magdabo 2012-08-31

Są kraje na świecie , których mieszkańcy mówią na ten specjał , że to popsuta kapusta i za żadne skarby jeść jej nie będą ... pozdrawiam miło !

wandy

wandy 2012-09-01

Ja zawsze kisze w polowie pazdziernika,nie wiem dlaczego ale tak nauczyla mnie babcia i juz pozostalo.
Zycze udanego weekendu! Wanda

dodaj komentarz

kolejne >