Utrafienie z ilością farszu do gołąbków lub wszelkiego rodzaju faszerowanych warzyw graniczy czasem z cudem. Dawno już przestałam się tym martwić - po prostu z farszu którego mam w nadmiarze robię kotleciki i podaję w sosie następnego dnia.
Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni ,,
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2014/09/cukinia-faszerowana-kotleciki-z-farszu.html
dodane na fotoforum:
saline 2014-09-06
uwielbiam cukinie ,,,,u mnie jest ona dośc droga bo za jedną sztuke trzeba zapłacic 1,40 euro pozdrawiam ;-))))
bunia 2014-09-06
Saline- o kurcze- u nas taniocha ok. 2,5 /kg. Ja dostaję z działki w ilościach hurtowych .Już pomroziłam na leczo i giuwecz a teraz faszerowaną i pokrojoną do dodawania do zupy jarzynowej.
bea73 2014-09-07
witam w słoneczną niedzielę... ciepłego, pogodnego i udanego dzionka życzę......pozdrawiam i cmokaski zostawiam..
jagoda8 2014-09-07
I ja kupuje i zajadamy cukinie i u mnie nie jest to tak drogie jak pisze Saline....lubię te Twoje jedzonko.
Miłej niedzieli życzę