Miętus z patelni aromatyzowany tymiankiem

Miętus z patelni aromatyzowany tymiankiem

Miętus to ryba najsmaczniejsza gdy przygotowuje się ją w prosty sposób. Lubię miętusa z koprem , w sosie koperkowym , z kurkami itd.
Smażony na maśle aromatyzowanym ziołami za każdym razem jest trochę inny . I za każdym razem pyszny.
Dziś będzie na tymianku.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni,,

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2014/06/mietus-z-patelni-aromatyzowany.html

dodane na fotoforum:

bea73

bea73 2014-06-13

Wstawiłam kolejne słoiki, tym razem z kompotami i mam chwilę na nadrobienie zaległości.... pozdrawiam i super popołudnia i wieczorku życzę...

bunia

bunia 2014-06-13

bea73- rozumiem , że w zimie wpadam do Ciebie na kompocik :)

dodaj komentarz

kolejne >