Wątróbka drobiowa garnirowana plastrami jabłek i cebulką

Wątróbka drobiowa garnirowana plastrami jabłek i cebulką

Wątróbka z jabłkami to klasyka .A przecież nie zawsze smakuje tak samo. Wystarczy zmienić sposób doprawienia : majeranek na czarny pieprz lub płatki chilli ;cebulkę usmażyć na chrupko albo udusić w śmietance , a jabłka albo przygotować duszą je obok wątróbki, albo przygotować osobno. Niby to samo- a rezultat końcowy zupełnie inny.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni,,

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2014/01/watrobka-drobiowa-garnirowana-plastrami.html

dodane na fotoforum:

aislin

aislin 2014-01-07

Bardzo ładne zdjęcie i jak smacznie wygląda:)

ala59

ala59 2014-01-07

Buniu , nie dręcz mnie... przeszłam na poświąteczną dietę a tu takie pyszności...

bunia

bunia 2014-01-07

Hi hi - ale za to małe porcje :)

koronka

koronka 2014-01-08

oj, nie wiem, nie wiem, nie zachęca ta wątróbka

bunia

bunia 2014-01-08

koronka ? - możesz wytłumaczyć czemu ?

bryza

bryza 2014-01-10

SUPER :) pozdrawiam na zblizający się weekend :)

jonna

jonna 2014-01-11

Muszę wcześniej przeglądać kompa, bo zacznę jeść, przed spaniem....Kulinarny zawrót głowy.....

dodaj komentarz

kolejne >