Pomarańczowa gruszka do mięs na pikantnie

Pomarańczowa gruszka do mięs na pikantnie

Gruszki jako dodatek do mięs goszczą na moim stole od bardzo dawna. Najpierw były to gruszki w occie , potem gruszki z żurawiną , a teraz eksperymentuje z różnymi dodatkami do nich. Przekonałam się, że doskonale komponują sie z pikantnym marynowanym pieprzem.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2013/04/pomaranczowa-gruszka-do-mies-na.html

dodane na fotoforum:

wandy

wandy 2013-04-26

Kochani zacznamy weekend z usmiechem...na przekor losowi i pogodzie od rana niech nam dopisuje dobry humor ... a co tam??? Pozdrowionka. Wanda :):):)
P/S Twoje jedzonko to poezja!

cudolik2

cudolik2 2013-05-20

Śliczne foto;)))

dodaj komentarz

kolejne >