Pikantne kotleciki na fasolce

Pikantne kotleciki na fasolce

Mięso mielone drobiowe to u mnie żelazny zapas. Mielę sama ( pierś indyka lub kawałki kurczaka - bez skóry).Dzielę na małe porcje i mrożę. Z reguły porcja 20-25 dag starcza mi na zrobienie potem 2 obiadów , ale mniejsze porcyjki też mam ( najwyżej je łączę.)
Dziś miałam ochotę na coś pikantnego . Pomieszałam to co miałam :) . Dołożyłam konserwową fasolkę szparagową i podałam na ryżu. Szybko i smacznie.

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2013/04/pikantne-kotleciki-na-fasolce.html

dodane na fotoforum:

pola6

pola6 2013-04-03

Na pewno smaczne!
Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia i wieczoru.

caprici

caprici 2013-04-03

super...chetnie tu zagladam...wszystko takie przystepne i gospodarcze...pieknie pozdrawiam

jesorek

jesorek 2013-04-03

pyszny obiadek ;) pięknie podany ;)

dodaj komentarz

kolejne >