Warzywa z wywaru na zupę , rosołu lub zupy

Warzywa z wywaru na zupę , rosołu lub zupy

Zauważyłam , że wiele osób ma problem co zrobić z warzywami z zupy lub wywaru warzywnego gotowanego na zupę lub sos .

Jeśli kogoś interesuje jak ja takie warzywa wykorzystuję zapraszam na blog ,, Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/09/warzywa-z-wywaru-na-zupe-rosou-lub-zupy.html

dodane na fotoforum:

bogna

bogna 2012-09-21

ja.robię kartofel zalat

astra40

astra40 2012-09-21

Serdecznie dziękuję za wspaniałe rady. Z dużym zainteresowaniem przeglądam Pani blog. Potrawy są naprawdę pyszne, a zdjęcia bardzo zachęcające. Pozdrawiam

teo29

teo29 2012-09-21

zawsze wykorzystuję podobnie jak Ty, ale kluski śląskie pomarańczowe są fascynujące :))

bunia

bunia 2012-09-21

teo29- to wyobraź sobie takie bordowe ( dodany na miałko utarty buraczek gotowany albo czrszcz czerwony w proszku ) - zielone ze szpinakiem .Lubie zabawy kolorami. Tak samo można barwić parzone ciasto na pierogi.

malkow7

malkow7 2012-09-21

A ja szukam dobrego przepisu na golonkę....tak za mną chodzi już od jakiegoś czasu...:))) Pozdrawiam:)))

kris13

kris13 2012-09-21

można do sałatki albo podsmażyć lekko na masełku i polać łyżeczką miodu_inaczej smakują i są jakby w glazurze ;):)

bunia

bunia 2012-09-22

kris13-- a to mam następny pomysł --wszystkie warzywa czy tylko marchew ? Pozwole sobie w najbliższym czasie wykorzystać.

beata1

beata1 2012-09-22

Pozdrawiam z deszczowego Raciborza i pogody ducha życzę:)

carmel

carmel 2012-09-23

u nas wszystkie warzywa są zjadane z zupy czy sosu :)

bunia

bunia 2012-09-24

carmel- u mnie też - tyle , ze nie w zupie

dodaj komentarz

kolejne >