Kotleciki z zielonym akcentem

Kotleciki z zielonym akcentem

Kto nie zastanawia się co by tu zrobić z mięsem z rosołu ? To znaczy z tym mniej atrakcyjnym bo białe mięso z drobiu lub chude ładne mięso wołowe to wiadomo- sztukamięs , potrawka itp. Ale przecież jest jeszcze drobne mięso obrane od kości ( chrząstki , skórki i przerosty odrzucam ) . Przeznaczam je na zmielenie a potem : pierogi, krokiety, zapiekanki. Dziś zachciało mi się czegoś smażonego - wyszły zupełnie fajne kotleciki z wszystkim zielonym co było w domu.


Przepis na blogu ,,Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/07/kotleciki-z-zielonym-akcentem.html

dodane na fotoforum:

leopolis

leopolis 2012-07-25

Pyszności!

beata1

beata1 2012-07-25

Pozdrawiam cieplutko i do zobaczenia po urlopie:)

delfi

delfi 2012-07-26

Noo prawie jak ... "karminadle" u nas znaczy sie mielony pycha!!:)
Pozdrawiam pieknie:))

dodaj komentarz

kolejne >