Gotowana wieprzowina w sosie pieczarkowo-koperkowym

Gotowana wieprzowina w sosie pieczarkowo-koperkowym

Często mam tego typu obiadki . Gotuję zupę na jakimś mięsie, a potem robię je da drugie danie w sosie. Ponieważ nie lubię zup na kościach- z reguły kupuję czyste mięso na zupę ( no za wyjątkiem mięs w których kość jest niejako w środku - żeberka, kurczak itp.).I tak było tym razem - ugotowałam wczoraj kapuśniak ,a dziś mam z mięska z zupy drugie danie.

Przepis na blogu ,,Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/07/gotowana-wieprzowina-w-sosie.html

dodane na fotoforum:

bena14

bena14 2012-07-18

Dobra Gospodyni dom szczęśliwym czyni !!! Pozdrawiam :)

eliszka

eliszka 2012-07-18

he,he pieczarki na zdjęciu ogromne jak bułki :)) ja jestem mięsno i zupożercza..wogóle byłam wychowywana przez tatę , ze zupa to najlepszy posiłek . Pozdrawiam z Podlasia .:)

halinac

halinac 2012-07-18

Wspaniałego popołudnia życzę ;)
Posyłam cieplutkie pozdrowienia:)

halik

halik 2012-07-18

Nie ma jak pomysłowa gospodyni !!! Pozdrawiam serdecznie :)))

bahus

bahus 2012-07-18

Też tak robię, jednak mięso przeznaczam do kanapek. Wtedy mięso położone na chlebie cienko smaruję musztardą albo innym zimnym sosem

bunia

bunia 2012-07-18

Bahus - zdenerwowałeś mnie - po co ja oddałam mieso na obiad - uwielbiam tak jak Ty mięsko na chlebie z musztardą ( najlepiej francuska z całymi ziarnami gorczycy , albo taka swoją zrobiona w domu )

bahus

bahus 2012-07-20

Bunia...No właśnie...to jest to ! ;)

dodaj komentarz

kolejne >