Karmazyn z patelni

Karmazyn z patelni

Karmazyn smażony na rumiano . Usuwam z niego większość ości , ale nie filetuję bo pięknie wygląda taki ,,rozpłaszczony " .Trochę jest z nim pracy bo w sprzedaży trafiam tylko mrożonego i w dodatku trzeba go skrobać ( warto tu zaznaczyć , że skrobie się go bardzo łatwo ) . Jest też już wypatroszony i bez głowy .

Przepis na blogu ,, Buniabaje w kuchni"

https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/06/karmazyn-z-patelni.html

dodane na fotoforum:

erminia

erminia 2012-06-22

mniam, wyglada apetycznie taki rumiany :)))

daythea

daythea 2012-06-22

wyśmienicie wygląda :)

halinac

halinac 2012-06-22

Smaczny:)Pozdrawiam serdecznie
Miłego weekendu :)

kris13

kris13 2012-06-23

wygląda EXTRA :):))

asik78

asik78 2012-06-23

Pyszności.

dodaj komentarz

kolejne >