Karkówka z garnka

Karkówka z garnka

Najprostsza metoda pieczenia mięsa jaką znam . Nie wymaga pilnowania . Mięso wychodzi miękkie , soczyste .Do tego pyszny sos . W zasadzie nie wiem czy powinnam pisać o pieczeniu czy raczej o duszeniu mięsa . Zresztą nie ważne - grunt , że mięso jest na prawdę pyszne . Nawet Ci którzy dopiero zaczynają swoją przygodę w kuchni dadzą sobie z tą metodą obróbki mięsa radę

Przepis na blogu ,,Buniabaje w kuchni"
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/02/karkowka-z-garnka.html

dodane na fotoforum:

vena7

vena7 2012-02-18

ale apetyczna i soczysta

kris13

kris13 2012-02-18

karkówka jest zawsze najlepsza ;):))

babcia1

babcia1 2012-02-19

Apetycznie wygląda..

bryza

bryza 2012-02-19

Super .... nie ma to jak własnej roboty pieczonko :))))) jest pyszne :)

dodaj komentarz

kolejne >