Roladka z drobiu i niby Ratatouille

Roladka z drobiu i niby Ratatouille

Rolowane , zawijane , z farszem takim i innym .Z drobiu , schabu , karkówki , wołowiny . Wszystkie smaczne .Zawijam jak świstak w te sreberka - to znaczy sorry - świstak w sreberka , a ja w mięsko. Dziś zwinęłam w piersi z kurczaka co tam było w domu . Wyszło smacznie i kolorowo.

Przepis na bloogu ,,Buniabaje w kuchni"
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2012/02/roladka-z-drobiu-i-niby-ratatouille.html

dodane na fotoforum:

duszek7

duszek7 2012-02-11

Bunia - jak zawsze wspaniała. Smakowicie jak zawsze. Jak w najlepszej restauracji, gdzie mistrzem kuchni jest anioł kulinarny.

monia13

monia13 2012-02-11

pycha :)

vena7

vena7 2012-02-11

apetycznie

b0zenka

b0zenka 2012-02-11

Mniam mniam...Uśmiechu na resztę dnia życzę.

stolica

stolica 2012-02-11

Słonecznej niedzieli życzymy,Pozdrawiamy (((*-*))) {{{*-*}}}

jagoda8

jagoda8 2012-02-11

Pozdrawiam.

kris13

kris13 2012-02-12

extra te roladki...mniammm ;):))

izolek

izolek 2012-02-12

Z tym zawijaniem jak się rozpędziłam to...
na święta zrobiłam zawijane;
uda z indyka z mięsem mielonym i z morelami w sosie morelowym,
schab rolowany z boczkiem i śliwkami,
rolady wołowe klasyczne (śląskie),
i roladki ze schabu na kolorowo...
nikt nie protestował ale dobrze, że były też mięsa "w kawałku".
To te moje eksperymenty.
Pozdrówki.

bunia

bunia 2012-02-13

Izolek- ja też tak mam - czasem trzy kotlety robię a każdy z czym innym zrolowany . Najbardziej podoba mi sie ich widok po przekrojeniu

dodaj komentarz

kolejne >