Szybciutka przekąska .Wykorzystałam ryż jaki pozostał mi z obiadu ( z wczoraj ) . Rarytasem są sezonowe ogrodowe winogrona ( lekko cierpkie ale niezwykle aromatyczne ).
Przepis na bloogu ,, Buniabaje w kuchni "
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/
dodane na fotoforum:
ozgadan 2011-08-24
«*»*¯*«, _)) ♥ (( _ , »*¯*«*
******MIŁEJ ŚRODY******
«*»*¯*«, _)) ♥ (( _ , »*¯*«*»
«*»*¯*«, _)) ♥ (( _ , »*¯*«*»
U mnie pogoda dopisuje, więc życzę aby do Ciebie też uśmiechnęło się «*»*¯*«, _)) ♥ (( _ ,»*¯*«*»SŁONECZKO«*»*¯*«, _)) ♥ (( _ , »*¯*«*»
bunia 2011-08-24
yvonne7- hi hi- a jak myślisz co wykorzystuję do Bento ? Biżuteri nie gromadzę , a szkatułkę piętrową posiadam. Wygląda jak pudełeczka do Bento ( czarne z dwoma piętrami w środku przegródki - czerwone ) .Jednyny mankament to to że ryżu luzem włożyć się nie da .