Taki oszczędnościowy sos do makaronu - można dodatkowo dodać smażone czy pieczone mięso.
Przepis na niego znajdziecie na moim bloogu ,, Buniabaje w kuchni "
https://kuchniababcigramolki-buni.blogspot.com/2011/07/watrobkowy-sos-do-makaronu_25.html
dodane na fotoforum:
yvonne7 2011-07-18
patrząc na składniki - wcale nie taki oszczędnościowy :) Ja robię wątróbkę w śmietanie - bez dodatku mięsa.
bunia 2011-07-18
hi hi - z 4 małych wątróbek to raczej obiadu dla 2 osób nie zrobię .Robiłam ze wszystkiego co było w domu ( wyszła porcja dla 4 osób - dla nas na 2 dni )
krynia2 2011-07-18
Coś nowego bo mozna wykorzystać małe kawałki mięska /czasem takie w lodówce są/..........bedę próbowała............lubię wątróbkę. Pozdrawiam i dzieki za nowy przepis.
adigonz 2011-07-19
Dzień dobry życze słonecznego dnia Pozdrawiam cieplutko Georg:super dania