będzie kaczusia

będzie kaczusia

...z pomarańczami i jabłkami :) chyba już przeszła przyprawami

jokam

jokam 2013-02-23

wiesz Aziu, ja nigdy kaczusi nie robiłam!
mistrzynią w tej dziedzinie moja mama była!
ach, tak jej luzowana i faszerowana kaczka!
pewnie czas najwyższy przełamać lęki i kiedyś zrobić?
jabłek nie mogę, ale pomarańczkami może można nafaszerować?
jak myślisz...?

aziu1

aziu1 2013-02-23

koniecznie Jo, ja jeszcze jeden przepis na kaczkę wypróbuję - z imbirem - w azjatyckim stylu :) będzie następnym razem, wydaje się interesujący i brzmi smakowicie

ewaiza

ewaiza 2013-02-23

ja czesto robie kaczke tylko wycianam kostki i faszeruje na rozne sposoby,bo jak robie z koscia to malo jedzonka z niej zostaje ;)milego dnia.

jokam

jokam 2013-02-23

o kurna! no to wypróbuj, bardzo Cię proszę! i machnij do mnie przepisik!!

jokam

jokam 2013-02-23

o! no właśnie, Ewaiza robi tak jak moja mam!
ja tego nie potrafiłam się nauczyć!
ślepaki kosteczek nie widzą i skórę przecinają! (kaczce i sobie!!)

margoll

margoll 2013-02-23

Cudo,uwielbiam kaczusie w takim wydaniu:)

dodaj komentarz

kolejne >