...z pomarańczami i jabłkami :) chyba już przeszła przyprawami
jokam 2013-02-23
wiesz Aziu, ja nigdy kaczusi nie robiłam!
mistrzynią w tej dziedzinie moja mama była!
ach, tak jej luzowana i faszerowana kaczka!
pewnie czas najwyższy przełamać lęki i kiedyś zrobić?
jabłek nie mogę, ale pomarańczkami może można nafaszerować?
jak myślisz...?
aziu1 2013-02-23
koniecznie Jo, ja jeszcze jeden przepis na kaczkę wypróbuję - z imbirem - w azjatyckim stylu :) będzie następnym razem, wydaje się interesujący i brzmi smakowicie
ewaiza 2013-02-23
ja czesto robie kaczke tylko wycianam kostki i faszeruje na rozne sposoby,bo jak robie z koscia to malo jedzonka z niej zostaje ;)milego dnia.
jokam 2013-02-23
o! no właśnie, Ewaiza robi tak jak moja mam!
ja tego nie potrafiłam się nauczyć!
ślepaki kosteczek nie widzą i skórę przecinają! (kaczce i sobie!!)