https://kulinaria.uwrocie.info/index.php?option=com_garyscookbook&Itemid=&func=detail&id=2942
dodane na fotoforum:
ewa3500 2008-06-16
Bardzo apetycznie wygląda.....:)))
martii2 2008-06-16
To musi być pychota......Marcia..poproszę o przepis....:)
kociarka 2008-06-17
Hm. :) Nigdy nie jadłam bakłażanu. :)
aleksi 2008-06-20
alez to apetyczne :)))
franek 2008-06-20
muszę powiedzieć że się z tym zgadzam, palce lizać ;)
t1234 2008-06-24
ale tu smacznoosci:)) teraz juz wiem gdzie na lunch wskoczyc jak bede w Tuluza:)) pozdrawiam:))
kkalinaa 2008-06-28
A tak dokładny przepis można prosić, bardzo apetyczne potrawy pokazujesz a u nas raczej nie spotykane... dodaję do ulubionych... pozdrawiam.. ;)))
atramek 2008-06-28
Przepisy na potrawy to sama wymyslam i je modifikuje.
Do baklazana mozna dodac plasterki szynki oraz sery roznego rodzaju
np: doskonaly jest ser mocarelle, albo jak ktos lubi ser kozi, ktory doda wiecej smaku. Baklazan przyozdobic posiekana bazylia, wtedy potrawa nabierze koloru i swierzego posmaku.
Pozdrawiam wszystkich lakomczuchow :)))
wwaawwa 2008-07-05
Poprosze o kawałeczek z pomidorkiem i oliwką :))))))
bronia 2008-08-14
...pieczenie ....artystyczne ...miłego dnia
qcharz 2008-08-30
No i super. :))
Mam właśnie bakłażan.
Nie wiedziałem jak go przyrządzić. ;(
Może podasz przepis. Jak Ty go robisz???
maxmen 2010-08-17
No i ten przepis przeszedł wielką modyfikację. :)
Moja wersja (niewegetariańska) też jest niezła...:))))