Teraz do lodówki, a jutro będzie upieczony.
Przepis :
1 łyżeczka papryki słodkiej
½ łyżeczki pieprzu
1 łyżeczka soli
1 łyżeczka ziół prowansalskich
3 ząbki czosnku
3 łyżki oleju
Wymieszać wszystkie składniki , natrzeć mięso i zawinąć w folię, włożyć do lodówki na kilkanaście godzin. Piec w temperaturze 180 stopni około 1 godziny.
ewka67 2014-12-20
To będzie na pewno pycha.....:)
danka1 2014-12-20
Zapakowany i do lodówki będzie tam czekał na swoje 5 minut
mocarz 2014-12-20
Wiedziałem ze to będzie cos extra!!
aina03 2014-12-21
re.dziękuję...z kuchni zabraliśmy stół i dostawiliśmy ławę i fotele...a jadalnia nowa 100%:)miłej niedzieli
ssstu6 2014-12-21
...ooo, zadziwiłaś mnie !!! indyk to wybitnie anglosaski specjał na święta !!!
jak to sie obyczaje zmieniają...