Bigosik gotowy.

Bigosik gotowy.

Teraz pójdzie do słoików:)Taki zwykły, prosty bez kiełbasy.Dałam 3 kg kiszonej kapusty,1,5 kg karkówki,1,5 kg łopatki, grzyby suszone, liście laurowe, ziele angielskie, śliwki suszone, majeranek i pieprz.Bez cebuli, bo to już bigos na święta i nie chce żeby fermentował, pycha już zjadłam trochę:)

slonko3

slonko3 2017-10-29

Mniam, mniam bigosik ;-)

babcia1

babcia1 2017-10-29

no Kochana bardzo mięsisty hoho

babcia1

babcia1 2017-10-29

a ja już czuję ten zapach

mamusia

mamusia 2017-10-29

Super bigos, taki po mojemu, pół na pół mniam!!!!

slonko6

slonko6 2017-10-29

Ooo matko i córko:) bigos w październiku na święta? po co tak wcześnie, pozdrawiam

drelich

drelich 2017-10-29

smakowicie wygląda :))

krycha2

krycha2 2017-10-29

Na bogato z taka ilością mięcha...

anulkaz

anulkaz 2017-10-29

re:slonko bo to na wszystkich świętych ma być, źle się wyraziłam:)Na pewno zostanie to będzie na święta i będzie jeszcze lepszy:)

alik61

alik61 2017-10-29

...pycha...:)

kukura

kukura 2017-10-29

Bardzo lubię bigos w takim kolorze ;)
Smacznego ;)

jolanka

jolanka 2017-10-29

oj na pewno pyszny sporo mięsa to po co kiełbasa ::)))
pozdrawiam ::))

jesem65

jesem65 2017-10-30

przepis super!! Tyle mięcha ile kapusty!Pozdrawiam.

pantoja

pantoja 2017-10-31

Taki lubię a zrobię na tydzień przed świętami i wystawię na balkon. Zamrażarka porządnie będzie zapełniona. Lubię mieć na zapas jedzonko:)

pantoja

pantoja 2017-10-31

Muszę wygrzebać z piwnicy mojego Woka, jeszcze w nim nie bigosiłam a podobno dobry bigos wychodzi i się nie przypala.

jokam

jokam 2017-10-31

mniaaam......!!!

asia70

asia70 2017-10-31

Dzisiaj też gotuję taki Polski najlepszy.

dodaj komentarz

kolejne >