Dzisiaj na obiad flaczki drobiowe, ugotowane przez mamę z tego przepisu:)
https://www.wielkiezarcie.com/recipe92544.html
dodane na fotoforum:
alisha 2012-10-26
Przepis fajny,ale po co ta kostka rosołowa,rosół i tak będzie tłusty i aromatyczny na dwóch udkach i kto to flaczki posypuje natką?Tylko i wyłącznie majeranek jeśli ma to przypominać flaczki,smacznego życzę
anulkaz 2012-10-26
Re:Alisho, ja posypuję natką bo tak lubię i będę posypywać, natka jest bogata w wit C, a my mamy jej bardzo dużo.:) Co do kostki rosołowej, to u nas w domu daję się ją sporadycznie, w tych flaczkach jej nie ma. Przepis jest autorki z Wż i ona daje kostkę, bo widocznie lubi.co do majeranku to jest go dużo:)
elkat 2012-10-26
Wyglądają smakowicie. Nigdy nie jadłam z kurczaka, zawsze tylko prawdziwe :)) Ja uwielbiam pietruszkę!!!
tunia31 2012-10-26
Pozdrawiam serdecznie i ciepły uśmiech zostawiam,
cudownego słonecznego weekendu życzę...)))
damus 2012-10-26
Niech gwiazdy swoim blaskiem, rozproszą nocy cienie. By śmiałym krokiem weszło , w Twój sen piękne marzenie. I kołysankę księżyc, cichym szeptem zanuci. Gdy ją sercem usłyszysz, nie będziesz już się smucić. milej nocy dobranoc buziaczki