Surówka z kiszonej kapusty i rzodkiewki

Surówka z kiszonej kapusty i rzodkiewki

kapusta kiszona 30 dkg
szczypiorek posiekany
jabłko 1 szt
rzodkiewki 1 pęczek
por - biała część 1 szt
marchewka 1 mała
sól
pieprz
oliwa z oliwek


Kapustę pokroić, dodać starte jabłko,marchewkę,rzodkiewkę pokrojoną w kostkę, szczypiorek. Pokrojony cienko por, posolić,dodać do smaku.
Wszystko dokładnie wymieszać i polać oliwą z oliwek.
Smacznego.

dodane na fotoforum:

ezbro7

ezbro7 2011-11-18

pycha

bogna1

bogna1 2011-11-18

TYLE WITAMINEK:)

kinia21

kinia21 2011-11-18

rzodkiewka i kiszona kausta...ciekawe połączeni...nie jadłąm nigdy razem:)

dodaj komentarz

kolejne >