Conchiglioni faszerowane pastami serowymi

Conchiglioni faszerowane pastami serowymi

500 gram makaronu conchiglioni
Pasta serowa biała:
10 dkg twarogu, półtłustego mielonego
sól
pieprz
3 łyżki posiekanego szczypiorku
Pasta z koncentratem pomidorowym:
10 dkg twarogu półtłustego mielonego
papryka mielona ostra lub słodka
sól
pieprz
1 łyżeczka koncentratu pomidorowego
.
Pasta z curry:
10 dkg twarogu półtłustego mielonego
2 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki
1 płaska łyżeczka curry
ewentualnie sól do smaku

Ugotować makaron al dente, w osolonej wodzie, przelać zimną wodą, dokładnie odcedzić.
Naczynie do którego będziemy układać Conchiglioni, wyłożyć cienką folią spożywczą.
Nadziewać muszle pastami serowymi, układać ścisło obok siebie.

Wykonanie past:
Wszystkie składniki
sera, podane w składnikach, dokładnie razem wymieszać.

Smacznego.

dodane na fotoforum:

bogna1

bogna1 2011-11-08

Och ależ to pięknie wygląda i można jeszcze kolorek wybrać ja prosić po 2 z każdego , mam nadzieję że nie myślisz ze jestem pazerna::)) Miłego popołudnia.:)

anulkaz

anulkaz 2011-11-08

Częstuj się smacznego:)

dodaj komentarz

kolejne >