ZAPRASZAM na ruskie pierogi,własnoręcznie klejone ze skwarkami z wędzonego boczku.Porcja niestety nie moja,ja dla własnego dobra rezygnuję z boczku,zjem z wody posypane vegetą,też smakują wyśmienicie
dodane na fotoforum:
grejsia 2012-09-26
Ja nie moge sobie boczku odmowic...chocby pare skwareczek, ale musze wrzucic na talerz...
guliwer 2012-09-26
Bajecznie to jest dobre!!
bronia 2012-09-26
Bardzo smacznie.:)...Ja lubię polane masełkiem.:)))
niusia1 2012-09-26
pierogi wyśmienite- dawno nie miałam i równie apetytu mi narobiłaś- trzeba będzie rękawy zakasać- miłego wieczorku!
danucia 2012-09-27
Dziś słonko pięknie świeci ,a wraz z nim mój całus z pozdrowieniami do Ciebie leci!!!
fanrats 2012-09-28
Alisha, spróbuj z sosem sojowym. Byle z umiarem, bo słony. Albo z cebulką przysmażoną na oleju.
oliwkaa 2012-09-28
Ależ trzebabyło usmazyc sobie cebulki na odrobinie oliwy a nie z wegetą ..... moj slubny zapewne zjadłby z cukrem .... hiii
efrost 2012-10-01
Też lubię pierożki z boczusiem wędzonym i nie tylko.. i też powinnam zrezygnować z boczusia, ale kurde, kiedy mam go jeść, jak nie za życia? ;))