Zapraszam na tradycyjne wloskie bozonarodzeniowe slodkosci...

Zapraszam na tradycyjne wloskie bozonarodzeniowe slodkosci...

PANETTONE -
Tradycyjne, miękkie i puszyste ciasto powstałe z naturalnych drożdży według oryginalnej włoskiej receptury, wypełnione kandyzowaną skórką pomarańczową i rodzynkami. Specjalny proces dojrzewania ciasta gwarantują idealną konsystencję, wilgotność ciasta oraz wyjątkowy smak.
Ciasto podaje się pokrojone pionowe długie kawałki. Bardzo często spożywa sie je z kremem z serka mascarpone lub zabaglione, a także ze słodkimi winami np. Asti, likierami np. Amaretto oraz ciepłymi napojami.

dodane na fotoforum:

deniska

deniska 2012-12-28

Nie wiem ale myślę ,że to niby nasz keks..

mlord

mlord 2012-12-28

A pandoro można teraz w Lidlu kupić:-)

keisim

keisim 2012-12-28

podobny do naszego keksa ,ale drożdżowy....to by mi bardziej pasowało...

super07

super07 2012-12-28

smakowitości......nawet chemia mnie nie odstrasza...

irena7

irena7 2012-12-29

Pycha!

kati9

kati9 2012-12-29

Smakowita :)

terecha

terecha 2012-12-29

mmm...pyszności...

oskos12

oskos12 2013-01-02

Pychotka.

marom

marom 2013-01-02

Wyglądają smakowicie :)

dodaj komentarz

kolejne >